Praktijk OP

Jongerentraining OP helpt je er bovenOP.

Aanmelding & Contact

Aanmelding & Intake:
Voor aanmelding is geen verwijsbrief nodig van uw huisarts of specialist. Wel stellen sommige zorgverzekeraars een verwijsbrief als voorwaarde om in aanmerking te komen voor vergoeding. Voor meer infomarie over vergoeding van uw zorgverzekeraar zie “Tarieven & Vergoedingen”.

Nadat u contact heeft OPgenomen met Praktijk OP ontvangt u een intakevragenlijst en plannen we met ouders en jongere het intakegesprek in.

Bij het intakegesprek, waarbij zowel ouders als jongere aanwezig zijn, worden de problemen nader geëxploreerd en proberen wij de wensen van ouders en jongere af te zetten tegen onze mogelijkheden. Tevens worden er persoonlijke doelen geformuleerd waarmee de jongere tijdens de behandeling verder mee aan de slag kan. Het intakegesprek is vrijblijvend. Na de intake hebben ouders en jongere de mogelijkheid om zich wel of niet definitief OP te geven voor de training.

Contact:
Postadres Praktijk OP
Zeestraat 35
2201 KH Noordwijk
tel: 06-24891545/ 06-54318174

Praktijkadres OP
Gezondheidscentrum Rusthofflaan
Rusthofflaan 50c
2171 EX Sassenheim
www.gezondheidscentrumrusthofflaan.nl

Voor meer informatie en/of aanmelding kunnen ouders en/of jongeren via onderstaand formulier contact OPnemen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk weer contact met u OP.


Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht